Besparen op de totale waterhuishouding

Besparen op de totale water­huishouding

Besparen op de totale waterhuishouding

Als u interesse heeft voor duurzaam watermanagement, kunt u veel vragen hebben. VMWater is een van de weinige partijen die zijn doelgroep kent en overziet.

Als u interesse heeft voor duurzaam watermanagement, kunt u veel vragen hebben.
Er zijn talloze technische bedrijven die deeloplossingen bieden, maar gaan deze werken voor uw organisatie? Zijn de kosten niet te hoog? Is duurzaam watermanagement te combineren met uw dagelijkse werkzaamheden?

Net als bij politieke en menselijke vraagstukken, blijft het vooral bij 'praten over' duurzaamheid om daarna weer over te gaan op de orde van de dag. Ook worden er nogal snel beren op de weg gezien; namelijk dat het ‘geld kost’.

De watersector is op zijn zachtst gezegd nogal ondoorzichtig. In een wereld, die bol van de techniek staat, moet je haast wel een halve technoloog, bioloog of chemicus tegelijk zijn om door de bomen het bos te zien....

Het goede nieuws: paniek is niet nodig. Begin gewoon bij het begin. Bij VMWater.
Er zijn weinig partijen die op directieniveau met bedrijven in gesprek kunnen gaan. VMWater doet dat wel. Wij houden bedrijven een spiegel voor en geven inzicht waar geld mee te verdienen valt voor de komende jaren. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, maar VMWater is een van de weinige partijen die zijn doelgroep kent en overziet.

Duurzaam omgaan met de totale waterhuishouding

Duurzaam omgaan met de totale waterhuishouding

Terwijl de prijs van water de komende jaren omhoog gaat, neemt de behoefte aan duurzaam gebruik van water toe. Lees meer

Water als businessmodel

Water als business­model

Beter, sneller en duurzamer. Daar gaan wij voor. Lees meer