Strategische werkwijze van VMWater

Strategische werkwijze van VMWater

Strategische werkwijze van VMWater

Strategische verbetertrajecten en uitvoeringsprogramma’s

Ons team bestaat uit verschillende specialisten: van mensen met jarenlange ervaring in dit vak tot net afgestudeerde professionals. Ieder heeft een eigen vakgebied. Tegelijkertijd werken wij specialisme-overstijgend. We werken vanuit verschillende invalshoeken en beschikken over verschillende kennisgebieden: sensortechnologie, datascience en artificial intelligence. Hierdoor bieden wij onze klanten de beste maatwerk-oplossing.

Wij maken gebruik van vendorrating: via deze methode berekent en beoordeelt de computer de beste maatwerklossingen voor onze klanten. Dit geeft het voordeel dat de kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid op een objectieve manier kan worden bepaald. Onze professionals kunnen hierdoor de beste maatwerkoplossingen voor u realiseren. Met deze werkwijze nemen wij u alle zorgen uit handen. Tegelijkertijd profiteert u van onze kennis, kunde en ervaring op het gebied van duurzaam watermanagement.

Hoe krijg ik grip op mijn drink-, proces- en afvalwater?
Allereerst gaan we graag vrijblijvend met u in gesprek om kennis te maken en om van gedachten te wisselen over duurzaam watermanagement (drink-, proces- en afvalwater). We bespreken hoe proces- en afvalwater hergebruikt kunnen worden.

Als we tot de conclusie komen dat er een solide basis is om samen te werken, gaan we vervolgstappen zetten. Hierbij komt niet zozeer de techniek aan bod, maar kijken we vooral vooruit: wat zijn de doelen voor lange termijn (de stip aan de horizon)? Hierdoor kunnen wij gericht werken aan de beste oplossing voor uw organisatie.

De kwaliteit van morgen
De grondbeginselen van 'Het Nieuwe Werken' passen wij duurzaam toe in ons businessmodel. Hierbij wordt gebruikgemaakt van moderne communicatietechnologie. Onafhankelijk van tijd en plaats kunnen wij werken, waardoor het milieu minder wordt belast. Wij werken liever bij u in uw bedrijf, vanuit huis of vanaf de watercampus in Leeuwarden. Hierdoor zitten wij dicht op de watertechnologie van de toekomst. Belangrijk, want wij gaan voor de hoogste kwaliteit.

Onze kosten voor mobiliteit en huisvesting zijn laag. Wij investeren liever in onze collega’s: ondernemende vakmensen, intrinsiek gemotiveerd en zelfsturend. Een dure managementlaag hebben wij daarom niet nodig.

In ons businessmodel vertaalt duurzaamheid zich naar kwaliteit en een verrassend scherpe tariefstelling. Daarvan profiteert u als klant.

Drinkwater - Proceswater - Afvalwater

Drinkwater - Proceswater - Afvalwater

Wij voelen de verantwoordelijkheid om een leefbare wereld aan onze kinderen en volgende generaties door te geven. Lees meer

Winst maken op water: VMWater helpt u hierbij

Winst maken op water: VMWater helpt u hierbij

Wij nemen uitvoerig de tijd om naar u te luisteren. Lees meer

Duurzaam watermanagement & duurzame relaties

Duurzaam water­management & duurzame relaties

Goed voor milieu en portemonnee. Lees meer