Drinkwater - Proceswater - Afvalwater

Drinkwater - Proceswater - Afvalwater

Drinkwater - Proceswater - Afvalwater

Wij voelen de verantwoordelijkheid om een leefbare wereld aan onze kinderen en volgende generaties door te geven.

VMWater zet zich in voor een duurzame maatschappij. Dit doen wij door ons te richten op duurzaam waterbeheer en watermanagement binnen organisaties in Nederland. Wij willen duurzaam watermanagement binnen organisaties op de strategische agenda krijgen. Wij stellen ons ten doel om in Nederland een leidende positie te verwerven als aanbieder van oplossingen voor duurzaam watermanagement.

Visie
Water wordt schaars en duur. Als bedrijf richten wij ons op bedrijven. Bij organisaties, bedrijven en instellingen ondersteunen wij het management om kwaliteit en beschikbaarheid van drink, proces en afvalwater tegen beheersbare kosten te garanderen. Dat is onze kernactiviteit. Verschillende technologische oplossingen kunnen hierbij worden ingezet en gecombineerd.

Vanuit verbinding met regionale overheden, ketenpartners en afnemers creëren wij een stabiele voedingsbodem van waaruit deze ambitie waargemaakt kan worden. Voor onze afnemers willen wij op professionele en transparante wijze aantonen, de beste partner te zijn in een wereld, waarin duurzaamheid en zakelijkheid prima samengaan.

Wij voelen de verantwoordelijkheid om een leefbare wereld aan onze kinderen en volgende generaties door te geven. Dit bereiken wij door hergebruik (circulair watergebruik) en te besparen op watergebruik door gebruik te maken van verschillende technologische oplossingen.

Wij zijn adviseurs en dienstverleners op het gebied van watermanagement binnen organisaties. Watermanagement is niets anders dan het managen van drink-, proces en afvalwatersystemen. Managen staat synoniem voor beheren en beheersing. Of zoals wij het noemen: ‘grip krijgen op’. Wij zorgen ervoor dat u grip krijgt op water, watergedragen systemen en installaties. U hoeft zich alleen nog maar bezig te houden met de eigen kernactiviteiten.

Strategische werkwijze van VMWater

Strategische werkwijze van VMWater

Strategische verbetertrajecten en uitvoeringsprogramma’s Lees meer

Winst maken op water: VMWater helpt u hierbij

Winst maken op water: VMWater helpt u hierbij

Wij nemen uitvoerig de tijd om naar u te luisteren. Lees meer

Duurzaam watermanagement & duurzame relaties

Duurzaam water­management & duurzame relaties

Goed voor milieu en portemonnee. Lees meer